Loading...

Concept

De Club wil een ontmoetingsplaats zijn voor zowel leden afkomstig uit de twee voornaamste taalgemeenschappen van ons land als voor diplomaten en vooraanstaande Europese ambtenaren. Het lidmaatschap is voorbehouden aan bedrijfsleiders uit de openbare en private sector, aan beoefenaars van vrije beroepen en aan vooraanstaande figuren uit academische en politieke kringen.

Het merendeel van de gangmakers van ons economisch en politiek leven krijgt vaak de mogelijkheid deel te nemen aan zogenaamde verticale ontmoetingen,  die in meer of mindere mate nauw aansluiten bij hun kernactiviteit, Het aanbod aan horizontale samenkomsten is des te zeldzamer en des te moeilijker te creëren. De focus ervan ligt dan misschien wel minder op de « typische » inhoud, maar deze horizontale samenkomsten vormen evenzeer een verrijking en een open venster op het economische, culturele en politieke klimaat.

Dankzij een verscheidenheid aan activiteiten die een brug slaan tussen werk en ontspanning op een uitzonderlijke locatie, biedt de Club aan deze multidisciplinaire gemeenschap een waardevol uitwisselingsinstrument.

 

20.09.2017 | 18h00

Exposition

B/FAF - Brussels Fine Art Fair ...

22.09.2017 | 12h15

Déjeuner conférence

Jean-Pierre Clamadieu

26.09.2017 | 12h30

Déjeuner littéraire

Jean-Pol Poncelet

28.09.2017 | 12h30

Déjeuner rencontre

Pierre Gurdjian