Meer info

Young Entrepreneurs Afterwork

Avond rond jonge ondernemers

Vanaf maart 2019 organiseert de Club om de twee maanden een cyclus avonden rond ‘Jonge ondernemers’. Het is de bedoeling dat die hun getuigenissen en ervaringen met de leden delen, zodat ze hun netwerk kunnen uitbreiden.

Voor deze eerste sessie verwelkomt de Club drie jonge ondernemers in de personen van Quentin Nickmans, Thomas Paris en Boris Demaria.

Quentin Nickmans is de oprichter van eFounders.com. Als start-up studio die gebaseerd is in Brussel en Parijs, concentreert de onderneming zich op bedrijven die activiteiten op het vlak van SaaS (Software as a Service) ontwikkelen.

Thomas Paris wordt geboeid door bedrijfsgroeitechnieken. Hij beheert MAD Kings, een Growth Hacking bureau dat ondernemingen helpt hun groei te stimuleren via de krachtige combinatie van marketing, data en nieuwe technologieën.
Nadat hij zijn carrière begon in de uitgeef- en reclamesector, richtte Boris Demaria WooRank op. Deze freemium online dienst analyseert de kwaliteit van een site en zijn referentiëring aan de hand van meer dan 70 criteria.

De avond zal in drie delen verlopen:
19-20u: networking per tafel van ongeveer 8 personen
20-21u: onze drie gasten delen hun ervaringen informeel via de vragen van Bruno Wattenbergh over hun parcours, hun projecten en hun bedrijf. Het evenement wordt ook gecoacht door Michel Eeckhout, Past EVP Delhaize Group.
21–22u: informele gesprekken aan de bar bij een hapje en een drankje
Deze avond staat ook open voor niet-leden die zich kunnen inschrijven mits vermelding van uw naam bij wijze van peter.

Debatavond

25,00€ Inclusief BTW Leden   25,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden   20,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde Juniors

Share this Post: