Meer info

43ste Internationaal Salon voor kunst in Knokke - Salon

Art nocturne Knocke of levenskunst aan zee is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste kunst- en antiekbeurzen in Europa. Deze beurs die ’s avonds plaatsvindt, spreekt jonge kunstliefhebbers en ervaren verzamelaars aan. Ze overtuigt door haar stijl en door de aanwezigheid van internationale deelnemers. Art nocturne Knocke werd in het leven geroepen om hoogwaardige kunstwerken te exposeren en aldus de belangstelling van beleggers te wekken. Als dusdanig bevordert de beurs de dialoog tussen oude en hedendaagse kunst.

In samenwerking met Art nocturne Knocke biedt de Club u 50 X 2 gratis tickets om de expo te bezoeken van 11 tot 15 Augustus.

Waar? CC Scharpoord - Maxim Willemspad, 1
8300 Knokke-Heist


Permanente pendeldienst van 14u30 tot 20u30, tussen Q8 Kustlaan Le Zoute, Albertplein, Lichttorenplein, hotel "La Réserve" en de Scharpoord. Ter plaatse is een parkeerplaats voorbehouden aan de bezoekers van de beurs (mits voorlegging van het toegangsticket). De toegang tot de parking bevindt zich aan de Majoor Van Dammestraat naast de Scharpoord.

Culturele activiteit

0,00€ Inclusief BTW Leden   0,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: