Meer info

Interclub Classic 2018

We stellen u graag de elfde editie van de Interclub Classic Rally voor. Die wordt ook dit jaar georganiseerd op initiatief van onze Classic Cars-kapiteins Hugues de Bellefroid en Jean-Michel Detry.
Net zoals de vorige jaren brengt het uitzonderlijke event de liefhebbers van ‘classic cars’ uit de grote Belgische Clubs en hun vrienden samen.

De Ginion Group was ook dit jaar weer zo vriendelijk om als hoofdsponsor op te treden voor de elfde editie van de Interclub Classic Rally; zijn naam zal dan ook met die van het event geassocieerd worden.
De Interclub Classic Rally is een trip voor oldtimers zonder opgelegd gemiddelde, met een geheim parcours op open wegen. Hij verloopt volgens aanwijzingen die geleidelijk de route onthullen in een roadbook.
Net zoals elk jaar wordt het vertrek voorafgegaan door een ontbijt en de beroemde briefing.
De lunch zal net zoals de andere jaren plaatsvinden op een geheime plek waar een elegantiewedstrijd georganiseerd wordt.
De aankomst is voorzien in de Club van Lotharingen en wordt gevolgd door een walking diner om de elfde editie van de Interclub Classic Rally in schoonheid af te sluiten.
Toegelaten voertuigen om deel te nemen aan de Interclub Classic 2018 Rally zijn oldtimers met een model dat dateert van voor 1977 (jaar/model).

De Interclub Classic Rally staat open voor teams waarvan minstens een lid (de piloot of de copiloot) aangesloten is bij een van de deelnemende Clubs. Er zijn ook enkele ‘wild cards’ op speciaal verzoek beschikbaar, om de leden die dat wensen in staat te stellen een vriend met een oldtimer te laten deelnemen aan de rally.
Er is mechanische assistentie voorzien door Retro Cars dat indien nodig kleine pannes kan herstellen.
Er is ook een takelwagen voorzien om wie pech zou krijgen veilig thuis te brengen.

Programma:

08u45: Onthaal en ontbijt
09u15: Administratieve check en briefing
09u45: Vertrek van de eerste wagen
12u45: Lunch op een geheime plek en elegantiewedstrijd
14u30: Vertrek van de eerste wagen
18u00: Aankomst van de eerste wagen in de Club van Lotharingen in Brussel
19u00: Prijsuitreiking en walking diner (65 €)

Prijs:
Rally: 295 € btw inbegrepen
Walking dinner: 65 €

Een verbintenisverzoek zal worden toegestuurd aan de geïnteresseerde leden die dat aanvragen op het volgende adres: mh@cl.be

Kapitein's activiteit

65,00€ Inclusief BTW Leden   65,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: