Meer info

Alexander Hodac

CEO Immobel

IMMOBEL: Expansie en diversificatie

Als onmisbare speler in de Belgische vastgoedontwikkeling probeert Immobel met al zijn projecten te beantwoorden aan de noden van de steden van morgen.
Alexander Hodac, de CEO van de groep, zal onder andere uiteenzetten hoe dit beursgenoteerde bedrijf erin slaagde zijn expertise mettertijd te diversifiëren en hoe het met succes actief is in België en daarbuiten (Luxemburg, Polen en Frankrijk).
Dat doet het in verschillende segmenten: woningbouw, kantoren, handelszaken en verkavelingen. Hij zal ook de toekomstperspectieven van Immobel en de vastgoedsector voorstellen.

BIOGRAFIE EXPRESS
Studies: handelsingenieur aan de Solvay Business School
2005-2013: Vastgoeddepartement van Deloitte Real Estate
2013-2015: Chief Commercial Officer Home Invest Belgium
December 2015: CEO Immobel

Alexander Hodac wordt ingeleid door JO DE WOLF
Jo De Wolf die al sinds 1997 actief is in Europees vastgoed begon met het opbouwen van zijn vastgoedexpertise in verschillende bedrijven van het beleggingsfonds van Ackermans en van Haaren.
Hij bezette verschillende hoge functies binnen Leasinvest Real Estate alvorens de leiding te nemen over de vastgoedafdeling van Brussels Airport Company. Daarnaast stond hij als ontwikkelingshoofd ook in voor het reconversieproject van Tour & Taxis.
In 2010 werd hij benoemd tot CEO van Montea, dat investeert in industrieel vastgoed in België, Frankrijk en Nederland.

Lunchconferentie

55,00€ Inclusief BTW Leden   145,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: