Meer info

Ginion Group Rallye Interclub Classic 2017

Het niet te missen evenement van de zomer

Op algemene vraag…

Heel wat leden van de Club met een passie voor classic cars zullen zich de eerste negen edities van de Rally Interclub Classic herinneren. Tijdens deze ontmoetingen kwamen tot wel 90 teams en hun wagens samen, waarmee we ongetwijfeld het mooiste stel van België vormden.
Na twee jaar pauze en op algemene vraag stellen we u dit jaar de tiende editie van de Rally Interclub Classic voor, die deze keer georganiseerd wordt op initiatief van onze leden en vrienden Hugues de Bellefroid en Jean-Michel Detry. Net zoals de voorgaande jaren zal dit uitzonderlijke evenement alle leden uit de Clubs uit het Brusselse en hun vrienden, die ook liefhebbers van classic cars zijn, samenbrengen.
De Ginion Group was zo vriendelijk om de rol van hoofdsponsor voor deze tiende editie van de Rally Interclub Classic op zich te nemen. De naam van de Ginion Group zal dus met het evenement geassocieerd worden.
De Rally Interclub Classic is een tocht voor oldtimers zonder verplicht gemiddelde met een geheim parcours over de openbare wegen met pijlaanduidingen in een roadbook.
Dit jaar wordt het startschot gegeven aan het Château de Lavaux-Sainte-Anne, dat ons de gastvrijheid biedt om er te ontbijten, onze briefing te houden en de start te organiseren.
De lunch gaat net zoals de voorgaande jaren door op een geheime locatie waar een ‘schoonheidswedstrijd’ georganiseerd wordt.
Aankomen doen we in de Cercle du Lac in Louvain-la-Neuve, waarna een walking dinner doorgaat om deze tiende editie van de Rally Interclub Classic af te sluiten.
De wagens die aan de Rally Interclub Classic 2017 mogen deelnemen zijn oldtimers van vóór 1977 (jaar/model).
De Rally Interclub Classic staat open voor teams waarvan ten minste één persoon (bestuurder of copiloot) lid is van een van de deelnemende Clubs. Op speciale aanvraag worden er ook enkele ‘wild cards’ verdeeld, waarmee de leden een vriend/vriendin die eigenaar is van een oldtimer kunnen uitnodigen om deel te nemen aan de rally.
In geval van panne wordt mechanische bijstand georganiseerd door Retro Cars Heritage. En er wordt zelfs een platformwagen voorzien voor zij die helaas volledig stil zouden vallen.
Programma:
8.45 u.: Onthaal en ontbijt in het Château de Lavaux-Sainte-Anne
9.15 u.: Administratieve controle en briefing
9.45 u.: De eerste wagen start
12.45 u.: Lunch op een geheime locatie en ‘schoonheidswedstrijd’
14.30 u.: De eerste wagen start
18.00 u.: Aankomst van de eerste wagen in de Cercle du Lac in Louvain-la-Neuve
19.00 u.: Prijsuitreiking en walking dinner

Het secretariaat van de Club zal een engagementsaanvraag versturen naar zij die zich inschrijven via het formulier dat bij de Leaders zit.

Na ontvangst en aanvaarding van dit verzoek, zullen de organisatiedetails en briefing naar de deelnemers verzonden worden.
Opgelet! De inschrijvingen en betalingen moeten we ten laatste op vrijdag 28 juli 2017 ontvangen.

Intercercles

0,00€ Inclusief BTW Leden   0,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: