Loading...

Golf

De Golfclub en haar kapitein bieden talrijke ontmoetingsgelegenheden aan de leden aan:

  • het hele jaar door worden lunches georganiseerd, die de leden de kans geven elkaar te ontmoeten voor een gezellig samenzijn in de Club.
  • tijdens het golfseizoen neemt de ploeg van de Club deel aan verscheidene challenges en aan het traditionele grote interclubtoernooi.
  • aan het eind van de winter biedt de Club aan de leden en hun echtgenoten een unieke golfreis aan.
  • gedurende het jaar gunnen de leden zichzelf het plezier samen nieuwe courts met een schitterend terrein te ontdekken.

Sigaren

De diners met degustatie van puros cubanos brengen regelmatig een trouwe kern liefhebbers samen.

De bezieler van deze activiteit doet zijn uiterste best om verschillende terroirs aan bod te laten komen zonder toe te geven op de kwaliteit van de sigaren. Bij elke samenkomst wordt een verrassingsgast, tevens levensgenieter en aficionado, uitgenodigd (onder meer Zini Davidoff).

Classic Cars

Zoals zo velen onder haar leden houdt de Club van mooie en uitzonderlijke wagens en des te meer van hun voorzaten. Derhalve organiseert ze elk jaar rondritten die aan de liefhebbers de mogelijkheid bieden prachtige streken te ontdekken.

Fans van glimmende koetswerken en betoverende mechaniek komen met regelmaat samen voor een vriendschappelijke lunch: een echt forum ter uitwisseling van spitsvondigheden en goede ideeën. Liefhebbers of eigenaars van dergelijke pareltjes mogen niet ontbreken op deze gelegenheden.

Jagen

De Club biedt regelmatig diners aan, waarop sprekers uit het milieu van de jacht en de visvangst worden aangespoord hun passie voor de natuur en voor de fauna te komen delen met haar leden.

Zowel in binnen- als buitenland organiseert de Club eveneens jachtpartijen en visuitjes, terwijl daarnaast het kleiduifschieten elk jaar een groter aantal liefhebbers samenbrengt.

Reizen

Meerdere malen per jaar biedt de Club aan haar leden en hun echtgenoten reizen van vier tot vijf dagen aan.
Deze uitstapjes hebben tot doel tegelijkertijd cultureel, speels en ontspannend te zijn. Om zo goed mogelijk de verwachtingen van haar leden in te lossen, worden in de voorbereidingsfase van deze minitrips informatielunches of –diners gehouden.

Moto

Motorliefhebbers onder de Clubleden kunnen hun ervaringen op 2 wielen delen tijdens diners of tijdens motorparcours, die de Club met regelmaat organiseert. Zij het gezeten aan een uitnodigende tafel, zij het steeds weer afwisselende landschappen doorkruisend, het doel van de aangeboden activiteiten is een hechte band te smeden tussen de piloot en zijn machine.

Als vriendenactiviteit blijft ze bovenal gericht op het ontwikkelen van een prestatiedrang, een passie voor het ontwerp en voor het plezier van de motorsport in de ruimste zin.

Bridge

Eenmaal per maand komen de leden van de Bridgeclub samen om hun sport te oefenen en te perfectioneren. Daarnaast nemen ze doorheen het jaar deel aan talrijke challenges en toernooien, waaronder het traditionele interclubtoernooi « donne préparées », gevolgd door een diner en een minitoernooi.

Zeilen

De leden met een passie voor zeilen zijn niet te tellen. Regelmatig worden uitstappen naar de kust georganiseerd en de leden verzamelen zich meedere keren per jaar ter gelegenheid van een lunch om hun kennis en ervaring te delen.

Theorie, praktijk, evenementen, menselijke lotgevallen, uitzonderlijke zeilboten,…: alle aspecten die het zeilen zijn uniek karakter geven, worden op een levendige en dynamische manier aan boord gelegd.

Tennis

Onze Club heeft een nieuwe club opgericht: de tennisclub. René Grootaert, haar kapitein, zal u verschillende activiteiten aanbieden, waaronder de weergaloze tennistoernooien.

20.09.2017 | 18h00

Exposition

B/FAF - Brussels Fine Art Fair ...

22.09.2017 | 12h15

Déjeuner conférence

Jean-Pierre Clamadieu

26.09.2017 | 12h30

Déjeuner littéraire

Jean-Pol Poncelet

28.09.2017 | 12h30

Déjeuner rencontre

Pierre Gurdjian